3 Eylül 2009 Perşembe

AirStar, WannabeStar; oh yeah man


KAYNAK: DIGITHELL.NET
YAZAR: AYCAN
İçimde bazen bir author, bazen bir smart ass, bazen bir luthier, bazen bir virtüöz, çoğunlukla da steakhouse burger var. Bir tane dandik bir tane de kalite gitarım olmasına rağmen zerre de gitar çalamam. Benim gibi vizyonerleri düşünerek Samsung için One Love One Touch isimli bir site yaptık. Hesapta One Love Festival 8'e geri sayım yapıyoruz ama maksat, her projeden önce "air guitar, air guitar" diye başımıza ekşiyen Berk'in çenesini kapatmak.

AirStar, Air Guitar gibi; enstrümansız enstrüman varmışçasına şov yapma simülasyonu. Simülasyon, oh yeah man. Yalnız bizimkinde sadece gitar değil, neşenize göre her türlü enstrüman ile şov yapabiliyorsunuz. Beleşe de kimseye iş yaptırmıyoruz, videoları yükleyenler de oylayanlar da Samsung telefonlar ve One Love Festival davetiyeleri kazanıyor.

WannabeStar ise, peruğu kaptığın gibi kah Jack Sparrow, kah Keith Richards, kah Yıldız Tilbe olma ajitasyonu. Kendini aksesuarlarla bir yıldıza en iyi benzetenler ödülleri kapıyor, üstelik festivaldeki Samsung standında resimleriyle elaleme eğlence oluyor, meşhur oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder