3 Eylül 2009 Perşembe

Efes Pilsen One Love Festival'de Samsung patlaması


KAYNAK:DIGITHELL.NET
YAZAR:AYCAN
Efes Pilsen One Love Festival sponsoru Samsung, festival öncesinde olduğu gibi festival sırasında da etkinliklerde dur durak bilmedi. Samsung standı, festivalin en eğlenceli buluşma noktasıydı. Geçen yılki festivalde yaşanan Guitar Hero çılgınlığını hatırlayıp daha fazlasını bekleyenler, hayal kırıklığına uğramadı.

AIRSTAR ve WANNABESTAR, Samsung standında festival alanına ışınlanarak devam etti. Yarışmacılar, ağırlıklı olarak air guitar çalmayı tercih etti. Türk sahnelerinde görmeye alışkın olmadığımız stage diving’ler, gitarı ağızla çalmalar, sahnede gitar parçalamalar, Samsung sahnesinde gerçek oldu. Şaşırtıcı kalabalık sayesinde gaza gelen en deli air guitarist’ler, “havadan” Samsung netbook’lar, Samsung STAR cep telefonları ve Samsung MP3 player’ları kaptı.

Samsung standının diğer yıldızı da WANNABESTAR’dı. Önceden hazırlanan peruklar, aksesuarlar ve makyaj malzeleri ile hayal edilen şarkıcının kılığına girme yarışması olan WANNABESTAR, festivalde mevcut imkanlar ile en deli kılığa bürünme aktivitesi haline geldi.

TOUCH THE STAR, Klaxons, M83, Portecho ve Bora Özer’i neden sevdiğini ve dokunmak istediğini en hisli şekilde anlatan hayran gönüllülerin isteklerini gerçeğe dönüştürdü. Şanslı festivalciler, hayranı olduğu isimlerle tanışma ve onlara dokunma şansını yakaladı.

Erken biten Pazar gecesi lineup’ı sonrası, festivalcileri Samsung standından “bu sene bu kadar yeter, seneye devam edersiniz” şeklinde isyan eden görevliler götürebildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder